Exclusive

EXCLUSIVE TREATMENTS

Bij Marilooks werken we altijd op huidverbetering. We willen resultaten zien en behalen. Dat kan met een Facial speciaal aangepast op jouw huidtype en/of huidprobleem maar we kunnen ook een stapje verder. Heb jij last van pigmentvlekken, rosacea, striae, rimpels en/of fijne lijntjes of bijvoorbeeld acne? Dan is een peeling of microneedling wel iets voor je. Bij deze behandelingen is het het mooist als je het in een kuurverband ondergaat. Samen maken we een mooi behandelplan met als resultaat een gladde, gezonde en stralende huid, op een natuurlijke manier!

Glycolzuurpeeling 60 min. – €70,-

kuur: 4+1 gratis

Deze peeling is voor elk huidtype geschikt en kan zorgen voor een lekkere oppepper in de winter. Maar ook helpt deze peeling tegen rimpels, fijne lijntjes en pigment. De peeling is er van 10, 20 en 50%. De kunst is dat we deze peeling elke behandeling opbouwen tot het gewenste resultaat.

Salicylzuurpeeling 60 min. – €70,-
Kuur: 4+1 gratis

Speciale behandeling voor de onzuivere – en acne huid. Deze behandeling is heel mooi te combineren met de producten voor thuis van IK Skin Perfection en het mooiste resultaat behalen we in kuurverband.

Microneedling 60 min. – €85,-
Kuur: 4+1 gratis

Tijdens deze behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt zodat de huid sneller gaat vernieuwen. Dit houdt in dat pigmentaanmaak wordt afgeremd en aanzienlijk verminderd, veroudering wordt vertraagd, rimpels verminderd en het helpt zelfs tegen acne littekens en striae. Voor mij dé topbehandeling!
-> Ook zijn littekens op het lichaam te behandelen, bijvoorbeeld na een operatie of striae. Hiervoor nemen we eerst een analyse af en bespreken we de mogelijkheden en prijs.

Biopeel 60 min. – €75,-
Kuur: 4+1 gratis

Dit is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden zetten de huid aan tot vernieuwing waardoor de huid zich van binnenuit gaat herstellen met direct resultaat! Door middel van een massage wordt de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. De Biopeel werkt fantastisch op littekens, acne huid, rimpelvorming, grove poriën en hyperpigmentatie!

Cupping massage toevoegen aan je behandeling. 
Decolleté of gezicht –  €10,-
Decolleté en gezicht – €18,-

Door middel van cups wordt de huid gestimuleerd in de aanmaak van collageen en elastine en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Na de behandeling heb je direct effect! Dit is de behandeling als je fijne lijntjes hebt, een slechte doorbloeding en direct een fris resultaat wilt na de behandeling! Ook zijn de cups voor thuis aan te schaffen voor een nog beter resultaat, dit is namelijk een hele effectieve en lekkere massage voor thuis!

Spot remover 15 min. – €22,50
Spot remover 30 min. – €30,-

Met deze behandeling verwijderen we onder andere steelwratjes, oppervlakkige pigmentvlekken, bloedblaasjes, spiders en couperose. We doen dit met een coagulatie apparaat waarbij we stroom en warmte gebruiken. Door de opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje. Afhankelijk van het aantal plekjes bepalen we de tijd en de kosten.

Alle combinaties mogelijk. Samen kijken we waarmee we het beste resultaat kunnen bereiken.