Exclusive

salonnepro amsteram

EXCLUSIVE TREATMENTS

Bij Marilooks werken we altijd op huidverbetering. We willen resultaten zien en behalen. Dat kan met een Facial speciaal aangepast op jouw huidtype en/of huidprobleem maar we kunnen ook een stapje verder. Heb jij last van pigmentvlekken, rosacea, striae, rimpels en/of fijne lijntjes of bijvoorbeeld acne? Dan is een peeling of microneedling wel iets voor je. Bij deze behandelingen is het het mooist als je het in een kuurverband ondergaat. Samen maken we een mooi behandelplan met als resultaat een gladde, gezonde en stralende huid, op een natuurlijke manier!

Glycolzuurpeeling 60 min. – €65,-

kuur: 4+1 gratis

Deze peeling is voor elk huidtype geschikt en kan zorgen voor een lekkere oppepper in de winter. Maar ook helpt deze peeling tegen rimpels, fijne lijntjes en pigment. De peeling is er van 10, 20 en 50%. De kunst is dat we deze peeling elke behandeling opbouwen tot het gewenste resultaat.

Salicylzuurpeeling 60 min. – €65,-
Kuur: 4+1 gratis

Speciale behandeling voor de onzuivere – en acne huid. Deze behandeling is heel mooi te combineren met de producten voor thuis van IK Skin Perfection en het mooiste resultaat behalen we in kuurverband.

Microneedling 60 min. – €75,-
Kuur: 4+1 gratis

Tijdens deze behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt zodat de huid sneller gaat vernieuwen. Dit houdt in dat pigmentaanmaak wordt afgeremd en aanzienlijk verminderd, veroudering wordt vertraagd, rimpels verminderd en het helpt zelfs tegen acne littekens en striae. Voor mij dé topbehandeling!

Tijdens alle kuurbehandelingen zijn alle combinaties mogelijk. Samen kijken we waarmee we het beste resultaat kunnen bereiken.