Juiste verzorging

ik skin perfection

De 'juiste' verzorging

De juiste verzorging voor je huid gebruiken. Wat en hoe doe ik dit nou precies? Dat ga ik je uitleggen.

Ik werk met de natuurlijke producten van IK Skin Perfection en Salonnepro Amsterdam. Waarom ik hiervoor heb gekozen? Een natuurlijke aanpak laat de huid zelf werken, dat vind ik erg belangrijk. De huid moet alleen maar getriggerd worden en aan het werk gezet worden zonder dat verkeerde producten het kunnen beschadigen. De producten waar ik mee werk bevatten geen parfum, siliconen, parabenen en zijn dierproefvrij.

Vaak in ‘verkeerde’ producten zitten minerale oliën. Deze oliën leggen als het ware een laagje op je huid waardoor je huid teveel verwend en verslaafd wordt aan dit ingrediënt. Je herkent het vast dat zodra je uit de douche stapt je huid zo trekkerig aanvoelt. Je smeert het in en het voelt weer oké maar als je elke ochtend dit gevoel hebt weet je eigenlijk al dat er in je product minerale oliën zitten die dit probleem veroorzaken. Het smeert lekker maar het doet niks voor je huid. 

Zodra je stopt met de producten met minerale oliën zal de huid ook echt moeten afkicken. Dit kun je gaan merken doordat de huid extreem droog wordt of dat je opeens pukkels krijgt waar je nooit last van had.

De producten waar ik mee werk gaan jouw huid resetten en weer een goede huidbalans (of weerstand noem ik het ook wel) opbouwen. Dit afkicken kan 4-8 weken duren maar daarna start je weer met een frisse en goed verzorgde huid(barriére). De producten die je nu gaat gebruiken zullen dan ook veel meer effect hebben!

Heb jij vragen over welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Vraag een gratis (online) huidadvies aan!