Zonnebank

self tanning

Waarom is de zonnebank zo slecht?

Om maar even heel serieus te beginnnen (want vaak wordt dit onderschat)! Als je gebruikt maakt van een zonnebank heb je daarom een 20% hogere kans op een melanoom (huidkanker). Doe je dat voor je 35e levensjaar, dan verdubbelt de kans tot 40%. Dus hoe jonger, hoe groter de schade..

Nu ben ik zelf helemaal blij met de producten van Marc Inbane want ik snap echt wel dat je dat je zo af en toe een lekker zomers kleurtje wilt! Het is dé ideale vervanger van de zonnebank omdat je direct een mooi kleurtje hebt zonder je huid te beschadigen.

Hoe het werkt?
De producten van Marc Inbane zijn niet getest op dieren en bevatten geen parabenen. Ook heb je geen welbekend worteleffect en het laat geen gekke strepen of vieze geur achter.

Perle de soleil €34,95
Dit product is ontwikkeld om te mengen door je dagcrème, bodylotion of zonnebrand. Meng zoveel druppels als je wilt. Des te meer druppels je gebruikt hoe bruiner je wordt dus je kunt het per dag aanpassen! 

De Tanning Mousse €39,95
Is gemaakt voor het bruine kleurtje voor je lichaam. Je kunt er tot 9 dagen achter elkaar van genieten zonder door het leven te gaan als een wortel. Ook maakt het collageen aan waardoor je huid strakker in z’n velletje blijft. Denk er wel aan dat dit geen SPF is. Dus breng na het aanbrengen van de mousse ook goede zonnebescherming aan! De tanning mousse breng je aan door middel van een speciale handschoen (€9,95) zodat je geen vlekken krijgt en een geheel bruin kleurtje krijgt.

Rechts van deze pagina zie je een button om naar Whatsapp te gaan. Op deze manier kun je direct je bestelling doorgeven! —>